unsplash.com
Izlaidumu un atvaļinājumu sezonā tā vien prasās pēc kāda garda kumosiņa. Ja vēlies nobaudīt debešķīgu torti, pārsteigt kādu vai vienkārši papildināt savas kulinārās prasmes, atrodi laiku marcipāna kūkas pagatavošanai.
Marcipāna kūkas recepte
Biskvīts:
- Maltas mandeles 200 gr
- Milti 2 ēdamkarotes
- Olu baltumi 200 gr
- Cukurs 200 gr
Nocep 160 grādos, maigi brūnus.
Krēms:
- Cukurs 150 gr
- Olu dzeltenumi 7 gb
- Saldais krējums 375 gr
- Mandeļu esence garšai
- Liķieris 0,037 gr
Olu dzeltenumu ar cukuru, ūdens peldē puto, tad, kad stingri saputojies, noņemt no plīts un putojot atdzesēt. Tad pievieno mandeļu esenci un liķieri, un visu masu iemaisa viegli saputotā saldajā krējumā.
Tomēr, ja brīvo laiku vēlies pavadīt tikai baudot, nevis gatavojot, dodies uz Matīsa ielas konditoreju “Franču maize”, kur tevi sagaidīs plašāks piedāvājums!
unsplash.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas