Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Raimonds Zommers par diētām: Prosecco un lēcas

“Cilvēkam varbūt bišķīt ir jāpiebremzē”, uzskata restorāna “Entresol” šefpavārs Raimonds Zommers. “Es neesmu par to, lai pārvelk svītru pāri visam tam pārtikas grozam, ko ikdienā lietojam un tagad pēkšņi no kaut kā atsakāmies. Manuprāt tas ir daudz, daudz sliktāk, nekā nedaudz piebremzēt.” Uz jautājumu, ko ieteicams lietot uzturā pavasarī, Raimonds iesaka: “Sākās jaunie dzinumu, avotkreses, lēcas varam uzbriedināt – tam ir daudz virknējumu. Skaidrs, ka ieteicams visu sabalansēt. Bet kardināli atteikties no kāda proteīna – zivs vai gaļas. Vai ēst tikai ūdeni vai tikai jogurtu – es nekad neesmu bijis “par” to un diez vai arī būšu.” Dzirdot ierosinājumu atteikties no alkohola, Raimonds sasmejas un iebilst: ”Var. Bet atteikties no vienas mazas Prosecco glāzītes?”

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas