Cukīni – vistas plācenīši jeb pankūkas, Photo by Vlada Karpovich from Pexels
Cukīni un kabaču laikā tā vien gribas baudīt dažādus šīs ražas ēdienus. Noteikti izmēģini cukīni – vistas plācenīšus jeb pankūkas!
Nepieciešams:
- 1 liela vistas krūtiņa
- 1 sīpols
- Neliels cukīni vai kabacis
- Sāls
- Malti melnie pipari
- 80 g miltu
- Ķiploki
- Eļļa cepšanai
- 2 olas
Pagatavošana:
Vistas fileju, cukīni un sīpolu sagriež vienādos kubiciņos, pievieno kapātu ķiploku un visu sablendē vienādā masā, pievieno miltus, olas un garšvielas pēc garšas. Masu ar karoti lej iepriekš pannā uzkarsētā eļļā un cep zeltainus no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu un var piebērt zaļumus.
Lasi arī:
- Veselīgs uzturs – mode vai nepieciešamība?!
- Klasiskās kabaču pankūkas: dievīga recepte ātrām vakariņām
- Recepte: Fritēti un cepti cukīni, kabaču ziedi
- Vakariņu salātu bļoda ar turku zirņu plācenīšiem – recepte
Cukīni – vistas plācenīši jeb pankūkas, Photo by Vlada Karpovich from Pexels