Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Griķu miltu pankūkas

Griķu miltu pankūkas, Photo by Leodgario Pescador on Unsplash

Griķu miltu pankūkas, Photo by Leodgario Pescador on Unsplash

Ja vēlies savas pankūku cepšanas prasmes pilnveidot un dažādot, pagatavo griķu miltu pankūkas! Tās ir lieliski piemērotas tiem, kam ir alerģijas uz kviešiem. Un garšo patiesi lieliski!

Nepieciešams:

  • Griķu milti, 160 g
  • Olas, 2 gab.
  • Piens, 600 ml.
  • Eļļa, 1 ēd.k.
  • Sāls un cukurs pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Bļodā caur sietu izsijā miltus, pievieno sāli un cukuru, olas. Visu samaisa un pamazām, kārtīgi maisot pielej arī pienu, pievieno ēdamkaroti eļļu un kārtīgi samaisa viendabīgā masā.

Pannā uzkarsē eļļu, un ar kausiņu lej mīklu. Izlīdzina mīlu pa visu pannas virsmu, izgrozot pannu. Cep brūnas no abām pusēm.

Pankūkas pasniedz ar krējumu vai ievārījumu. Var arī veidot pildītās pankūkas.

Vēl gardas receptes:

Griķu miltu pankūkas, Photo by Leodgario Pescador on Unsplash

Griķu miltu pankūkas, Photo by Leodgario Pescador on Unsplash

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas