Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Recepte: Ķirbju plācenīši

Ķirbis, Photo by Aлександар Габона from Pexels

Ķirbis, Photo by Aлександар Габона from Pexels

Ķirbis parasti ir tik liels, ka no tā sanāk vien izmantot daļu. Kad ķirbju zupa uzvārīta un gardais ķirbja – citrona pīrāgs izcepts, noteikti neaizmirsti uzcepta arī ķirbju plācenīšus!

Nepieciešams:

  • Ķirbis, 500g
  • ½ sīpols
  • 3 olas
  • 1 ½ ēd.k. milti
  • Sāls un pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sīpolu smalki sakapā, ķirbi sarīvē uz rupjās rīves. Visas sastāvdaļas sajauc kopā viendabīgā masā un cep eļļā pa vienai ēdamkarotei plācenīšu zeltainus no abām pusēm. Kad plāceņi uzcepti, uzliek vāku un pasautē vēl 5 minūtes, lai ķirbis paliek patiešām mīksts.

Lasi arī:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...