Lavašs, Photo by Tanmay Agrawal on Unsplash
Lavašs ar vistu lieiski iederas gan ballītēs kā uzkoda, gan kā vienkārši garda maltīte mājās. Pagatavot atmiņā paliekošu vistas lavašu var ātri un viegli.
Nepieciešams:
- Armēņu lavašs, ceturtdaļa
- Ķīnas kāposta vai salātu lapas, 2 gb.
- Gurķis vai tomāts, 1 gb.
- Svaigais siers Kārums ar zaļumiem
- Vistas rulete vai sālī novārīta vistas fileja, 20 g
Pagatavošana:
Lavašam uzsmērē svaigo sieru, pa virsu sakapātas kāposta vai salātu lapas, sagrieztu gurķi vai tomātu un gabaliņos sagrieztu vistas ruleti. Lavašu satin rullītī un sagriež šķēlēs.
Pagatavo arī:
Lavašs, Photo by Tanmay Agrawal on Unsplash
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas