Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Madaras Biedriņas liellopu gaļas burgeri

Esot ciemos pie dziedātāja, aktiera un TV personības Laura Reinika, "Kad viņas satiekas" kulinārijas burve Madara Biedriņa māca viņam, kā uztaisīt liellopu gaļas burgerus "latviešu gaumē". Vienkārši un garšīgi - šī recepte lieliski derēs gan vakariņām divatā, gan lielākai ballītei.

Nepieciešams:

  • Burgeru maizītes
  • Liellopu gaļa 50g
  • Tomāti 20g
  • Majonēze 10g
  • Karamelizēti sīpoli 10g
  • Marinēti gurķi 10 g
  • Salāti 10 g
  • Siers šķēlītēs 20 g

Pagatavošana:

  • Burgeru maizītes apcep uz pannas no abām pusēm sviestā. Lai sviests nepiedegtu, tam nedaudz jāpievieno eļļa.
  • Maltu vai smalki sakapātu liellopu gaļu veido apaļa plācenīša formā atbilstoši maizītes izmēram.
  • Tomātus, marinētus gurķus sagriež šķēlītēs.
  • Uz karstas pannas no vienas puses apmēram 3 minūtes apcep gaļas plācenīti, apgriež otrādi un liek virsū sieru, lai tas izkūst.
  • Uz maizītes smērē majonēzi, tad liek gaļas plācenīti ar sieru, karamelizētos sīpolus un pārējās sastāvdaļas. Pabeidz ar otru maizītes pusi.

Labu apetīti!

Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Madara Biedriņa stāsta, kā pašiem uztaisīt arī majonēzi liellopa burgeriem!

Lasi arī:

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas