Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Pīlādžu ievārījums

Pīlādžus mēdz salīdzināt ar godži ogu, un patiesi, ja tos izkaltē, tie arī atgādina godži. Pīlādži ir lieliskas ogas, ar kurām vari papildināt savus ziemas krājumus. Piemēram, kāpēc gan ziemā nenobaudīt gardo pīlādžogu ievārījumu?

Nepieciešams:

  • Pīlādžogas, 1kg
  • Ievārījuma cukurs,700g
  • Ūdens, 100ml

Pagatavošana:

Ogas attīra no kātiņiem un bojātām ogām. Lai pīlādžogām samazinātu to raksturīgo sīvumu, ogas sasaldē. Katlā ielej ūdeni, pievieno pīlādžogas un vāra līdz ogas kļūst pavisam mīkstas. Pēc tam ogas sablendē un ievieto atpakaļ katlā, pievieno cukuru un maisot vāra 10 – 15 minūtes. Ievārījumu pilda iepriekš sterilizētās burkās, cieši aizvāko. Uzglabā tumšā un vēsā vietā.

Lasi arī:

Pīlādži, Photo by Alicja Trepka on Unsplash

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas