Miso zupa, Image by 이동원 lee from Pixabay
Miso zupa ir klasiska japāņu zupa, kas kļūst arvien populārāka arī mūsu valstī. Interesants ir fakts, ka šo zupu oriģināli ēd tieši brokastīs.
Nepieciešams:
- Miso pasta, 2-3 ēd.k.
- Sojas mērce, 2-3 ēd.k. (pēc garšas)
- Edamame pupiņas, 1 sauja
- Austersēnes, 200 g
- Tofu siers, 200 g
- Zaļie lociņu bunte
- Rīsu vīns, mirina, 2 tējk. (nav obligāta sastāvdaļa)
- Ūdens, 1l
Pagatavošana:
Austersēnes sagriež strēmelītēs. Kubiciņos sagriež Tofu sieru, sasmalcina zaļos lociņus. Katlā uzvāra ūdeni un pievieno miso pastu, izmaisa. Pievieno arī sojas mērci, rīsu vīnu, sojas pupiņas un austersēnes, tofu, pavāra 3 minūtes uz nelielas uguns. Pasniedz ar lociņiem.
Lasi arī:
- Kā pagatavot suši rollus? Filadelfija, tempūra un citas video receptes.
- Aziātiskā un lieliskā vistas fileja medū – video recepte
- Zivs filejas recepte ar kuskusu un dārzeņiem
Miso zupa, Image by 이동원 lee from Pixabay
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas