Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Sāļās siera Vecrīgas

Sāļās vecrīgas, foto - Didgeman in Pixabay

Sāļās vecrīgas, foto - Didgeman in Pixabay

Vai esi ēdis sāļās Vecrīgas? Vienkārši dievīgas, vai ne? Pagatavo arī Tu gardās vēja kūkas ar siera salātu pildījumu vai jebkuru citu pildījumu, kādu vien vēlies – fantāzijai nav robežo!

Nepieciešams:

Lai pagatavotu sāļās Vecrīgas, izmanto plaucētās mīklas recepti – to pašu, kas noder arī biezpiena Vēja kūku pagatavošanai: Recepti plaucētai mīklai vari aplūkot: šeit!

Sāļo Vecrīgu siera pildījumam nepieciešams:

  • 300 g Masscarpone siers
  • Sāls pēc garšas
  • 100 g Parmasan vai cits – Tavs mīļākais siers
  • 3 ķiploka daiviņas

Pildījuma pagatavošana:

Sieru sarīvē, samaisa kopā ar Mascarpone, pievieno caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploku un sāli pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa līdz masa viendabīga. Ja maisījums šķiet pārāk biezs, pievieno vēl nedaudz Mascarpone.

Masu ievieto konditorejas maisiņā un caur uzgali iespiež vēja kūkā. Var arī pildīt ar karoti, nogriežot cepurīti un iepildot siera masu, pēc tam uzliek nogriezto kūkas cepurīti pa virsu.

Lasi arī:



Sāļās vecrīgas, foto - Didgeman in Pixabay

Sāļās vecrīgas, foto - Didgeman in Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas