Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Siltie salāti ar bumbieri un bietēm

Silti, ātri un garšīgi – tieši tā varētu raksturot šo recepti. Garšu kārpiņas būs laimīgas.

Nepieciešams:

Bietes

Ķiploks

Eļļa

Rozmarīns

Sāls

Balzamiko glazūra

Rukola

Indijas rieksti

Siers “sniega bumbas”

Bumbieris

Dateļu sīrups (var izmantot medus, vai cukuru)

Pagatavošana:

Bietes nomizo, sagriež gabaliņos,

Marinē ar sakapātu ķiploku un rozmarīnu, pievieno sāli un eļļu. Visu samaisa, liek uz pannas. Cept sakarsētā krāsnī 185 grādos apm. 50 min.

Bietes atdzesē. Kad bietes ir atdzesētas, marinē ar balzamiko glazūru.

Indijas riekstus sagrauzdē, atdzesē.

Bumbierus sagriež stremēlēs, uz pannas sakaramelizē ar dateļu sīrupu. Atdzesē.

Tad visu kārto uz šķīvja – rukolu, bietes, bumbieru, pāri pārkaista riekstus un sadrupina sniega bumbas.

Lasi arī:

Recepte: Liellopa filejas steiks ar dārzeņiem

Recepte: Pasta ar gaļas bumbiņām un mājās gatavotu tomātu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas