Silti, ātri un garšīgi – tieši tā varētu raksturot šo recepti. Garšu kārpiņas būs laimīgas.
Nepieciešams:
Bietes
Ķiploks
Eļļa
Rozmarīns
Sāls
Balzamiko glazūra
Rukola
Indijas rieksti
Siers “sniega bumbas”
Bumbieris
Dateļu sīrups (var izmantot medus, vai cukuru)
Pagatavošana:
Bietes nomizo, sagriež gabaliņos,
Marinē ar sakapātu ķiploku un rozmarīnu, pievieno sāli un eļļu. Visu samaisa, liek uz pannas. Cept sakarsētā krāsnī 185 grādos apm. 50 min.
Bietes atdzesē. Kad bietes ir atdzesētas, marinē ar balzamiko glazūru.
Indijas riekstus sagrauzdē, atdzesē.
Bumbierus sagriež stremēlēs, uz pannas sakaramelizē ar dateļu sīrupu. Atdzesē.
Tad visu kārto uz šķīvja – rukolu, bietes, bumbieru, pāri pārkaista riekstus un sadrupina sniega bumbas.
Lasi arī:
Recepte: Liellopa filejas steiks ar dārzeņiem
Recepte: Pasta ar gaļas bumbiņām un mājās gatavotu tomātu mērci