Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sātīgā pupiņu zupa, ko gatavo uz ugunskura: recepte

Uz ugunskura gatavota pupiņu zupa - pagalmā vai meža vidū - lai arī kur tu tajā brīdī atrastos, tas ir gardums, ko noteikti der pagatavot brīvdienās. Lūk, arī zupai nepieciešamās sastāvdaļas un recepte. To aizlienējām no muzikālās Reņģu ģimenes, kura savās mājās viesos uzņēma aktrisi Regīnu Devīti, dziedātāju Miku Dukuru un olimpisko šķēpmetēju Līnu Mūzi. Viņi par šo recepti bija sajūsmā un varam derēt, ka arī tava ģimene un draugi būs. Zemāk arī video, ja gribi noskatīties, kas vēl notika "Vakariņā ar savējiem".

Pupiņu zupai nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 1 kg žāvētas gaļas (cauraudzīte)
  • 1 kg pupiņu
  • selerijas sakne
  • 4 kartupeļi
  • 8 burkāni
  • ķiploks
  • sīpoli
  • zaļumi dekorēšanai (pētersīlis u.c.)

Sātīgās pupiņu zupas recepte:

Katlā uz ugunskura vāra sagrieztu žāvēto gaļu. Pēc tam pieber pupiņas, kuras iepriekšējā vakarā izmērcē. Kad pupiņas jau gandrīz mīkstas, ber klāt visu pārējo - sarīvētus burkānus, selerijas sakni, sagrieztus kartupeļus, ķiplokus, sagrieztus sīpolus. Vāra aptuveni 2 stundas. Kad zupa gatava, to dekorē ar zaļumiem pēc izvēles.

Bet saldajā vari pagatavot ceptas banānu laiviņas, ko arī iespējams cept uz ugunskura.

Sātīgās pupiņu zupas recepte, "Vakariņš ar savējiem"

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas