Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Spinātu biskvīta kūka

Pavasaris ir īstais laiks, lai pagatavotu košo spinātu biskvīta kūku!

Nepieciešams:

- 200 grami miltu

- 180 grami spinātu

- 140 grami cukura

- 90 grami eļļas

- 3 olas

- 8 grami cepamā pulvera

- 1 šķipsiniņa sāls

- Vaniļas ekstrakts vai citrona miziņa

Spinātus sablenderē, var pielikt mazliet eļļu vai ūdeni. Saputo olas, pievienojot šķipsniņu sāls, cukuru un vaniļas ekstraktu vai citrona miziņu. Pēc saputošanas iesijā miltus kopā ar cepamo pulveri. Pievieno sablenderētos spinātus un visu samaisa, ielej cepamtraukā un liek cepties 170 grādu temperatūrā. Cep 30 – 40min. Krēmam – Maskarpones krēmu, cukuru, vaniļas ekstraktu sablenderē. Krēmā iemaisa sagrieztās zemenes un iegūto masu kārto uz biskvīta. Dekorē pēc iedvesmas! Lai labi garšo!

Izmēģini arī;

- Lieliskā jogurta kūka bez cepšanas

-Neatkārtojamā citronu tarte


Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas