Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Supervienkārša saldo marinēto ķirbju recepte

Ķirbis, foto - Pixabay

Ķirbis, foto - Pixabay

Ķirbis ir latviešu lielā zelta oga un ir neskaitāmi iemesli, kāpēc jāēd ķirbis! Agrāk marinētie ķirbji bija deserts, ko cēla galdā katra ģimene. Tas ir salds gardums, kuru pagatavot ir supervienkārši un garšo pat tiem, kas citā veidā ķirbi neēd.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Ķirbis

Cukurs 700g

Kanēlis, 2 mizas

Krustnagliņas, 15gb

Citronskābe, 15g

Ūdens, 1l

Pagatavošana:

Ķirbi nomizo, izņem sēklas un sagriež aptuveni 2 kvadrādcentimetru kubiciņos. Katlā uzvāra marinādi, pievieno ķirbju kubiciņus, nosedz ar vāku un uz nelielas vāra līdz ķirbis kļuvis caurspīdīgs un mīksts, viegli kožams. Var baudīt uzreiz, var glabāt ziemai. Karstu pilda sterilizētās burkās un aizvāko.

Citas lieliskas ķirbju mīļotāju receptes:

Sildošās ķirbju krēmzupas recepte

Ļoti garda ķirbju risotto recepte

Mutē kūstošie ķirbju kēksiņi - gardums, kam nevarēsi pretoties!

"Pumpkin spice latte" jeb pikantā ķirbju late - pagatavo pats VIDEO

Ķirbis, foto - Pixabay

Ķirbis, foto - Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas