Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Mārtiņš Sirmais atklāj vienkāršu veidu, kā ieekonomēt, pērkot vistas gaļu

Vesela vista – kā to sadalīt pēc iespējas vienkāršāk?

Daudzi no mums ikdienas uzturā izvēlas vistas gaļu. Viens no Latvijā zināmākajiem šefpavāriem – Mārtiņš Sirmais – dalās ar vienkāršu, taču ļoti efektīvu padomu, kā ikdienā ieekonomēt, iegādājoties vistas gaļu.

Sirmais neslēpj – doma ir pavisam vienkārša – tā vietā, lai tu iegādātos atsevišķi fileju, šķiņķīšus, stilbiņus, izdevīgāk ir nopirkt veselu vistu un to tad arī mājās sadalīt pa sev vēlamajām frakcijām.

Izvēloties vistu pirkt veselu un sadalīt to mājās, jāatceras gan viens – pārliecinies, ka gaļa ir svaiga un nodrošinies ar to, lai mājās būtu ass nazis – ja tā vietā izmanto šķēres, pārliecinies, ka tās ir piemērotas vistas kaulu griešanai.

Tāpat Sirmais atgādina, ka tad, kad esi nogriezis spārniņus, filejas un šķiņķīšus, paliek vistas mugurkauls, ko ļoti labi var izmantot buljona vārīšanai – respektīvi visa vista pilnībā tiek izmantota.

Kā tieši veikt sadalīšanu, skaties video!

Lasi arī:

Laiks iemarinēt vistu! Trīs vienkāršas receptes gardai marinādei

Mārtiņā Sirmā padoms – nepērc saldētas garneles

Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas