Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte – karamelizēti āboli ar biezpienu

Karamelizēti āboli ar biezpienu ir gards, veselīgs un vienkārši pagatavojams deserts.

Nepieciešams:

- Četri āboli

- 2 ēdamkarotes medus

- Šķipsniņa kanēļa

- Šķipsniņa vanilīna cukura

- 1 paciņa biezpiena

- 1 paciņa – 200ml saldā krējuma

Pagatavošana:

Nomizo četrus ābolus un liek cepeškrāsnī cepties. Pārklāj ābolus ar medu. Kad āboli mīksti, liek tos atdzesēties. Nedaudz pārkaisa kanēli.

1 paciņu saldo krējumu sakuļ pievienojot nedaudz vaniļas cukura. Pievieno biezpienu un visu rūpīga samaisa. Atdzisušos ābolus smalki sagriež vai sarīvē. Deserta trauciņos kārto ābolu masu un pa virsu liek saldā krējuma- biezpiena masu. Pa virsu uzkaisa kanēli. Lai labi garšo.

Izmēģini arī :

Deserts- peldošās salas

Viegli pagatavojamā siera kūka

Rupjmaizes kārtojums


Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas