Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Aleksandra Samoilova itāļu Pasta Carbonara recepte

Foto: Publicitātes foto/Rimi

Foto: Publicitātes foto/Rimi

Kad spēka vairs nav pēc garas darba dienas, tad šī recepte noderēs – šī ēdiena pagatavošana neaizņem daudz laika un ir arī maciņam draudzīga!

Nepieciešams (3 personām):

  • 400 g pilngraudu spageti makaronu;
  • 1/3 tējk. sāls;
  • 200 g bekona;
  • 3 ķiploka daiviņas;
  • 3 olas;
  • 1/4 tējk. sāls;
  • 100 g sarīvēta cietā siera;
  • 1 ēdamk. sasmalcināta timiāna;
  • 1/4 tējk. maltu piparu.
Pagatavošana:

Uzvāri ūdeni ar sāli, liec tajā makaronus un vāri, līdz tie gatavi.

Kamēr makaroni vārās, sasmalcini bekonu, ķiploka daiviņas un timiānu. Uzkarsē pannā nedaudz olīveļļas un apcep bekonu, lai tas ir kraukšķīgs.

Sakul olu dzeltenumus, pievieno sāli un piparus, kā arī trešo daļu rīvēta cietā siera. Kad pasta gatava, nokās ūdeni, taču nedaudz pastas ūdens ielej bļodiņā.

To lēnām pievieno olu dzeltenumiem un sakul, lai veidojas šķidra krējuma konsistence.

Pievieno pastai kraukšķīgo bekonu un olu dzeltenumus, samaisi un nekavējoties pasniedz, pārkaisot ar rīvētu cieto sieru un svaigu timiānu.

Izmēģini arī šīs gardās receptes:

Armanda Simsona īpašo kotlešu recepte

Mazsālīts lasis Lienes Kivičas gaumē

Recepte: Vistas iesmiņš ar dārzeņiem

Vakariņas 'PA LĒTO' | Aleksandrs Samoilovs | Pasta Carbonara
Foto: Publicitātes foto/Rimi

Foto: Publicitātes foto/Rimi

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas