Ekrānšāviņš no didrihsoonee/Instagram
Katrai saimniecei ir sava lazanjas recepte un nianses, kā šo lielisko ēdienu padarīt vēl labāku. Šajā reizē ar savu recepti dalās influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone.
Nepieciešams:
- maltā gaļa 500g;
- 2 sīpoli;
- Garšvielas;
- Kečups;
- Sviests 100g;
- Saldais krējums;
- Divas karotes miltu;
- Sāls;
- Makaronu plāksnes;
- Siers 400 – 500 g;
- Tomāti;
- Mocerella
Pagatavošana:
Gabaliņos sagrieztus sīpolus sacep kopā ar malto gaļu un garšvielām pēc izvēles.
Citā pannā izkausē sviestu, pievieno miltus, saldo krējumu un kečupu, pierīvē klāt arī 1/2 no mocarellas siera – vāra līdz mērce gatava.
Cepamajā traukā kārto mērci, makaronu plāksnes, gaļu, rīvētu sieru un mērci. Liek tik kārtas, lai virsējai kārtai augšpusē pietiek gaļa, mērce un rīvētais siers.
Pa virsu liek arī mazos tomātiņus.
Liek cepties līdz makaronu plāksnes ir mīkstas.
Ekrānšāviņš no didrihsoonee/Instagram