Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

"Našķoties" Zanes vieglā pilngraudu krekeru recepte

"Našķoties" Zane

"Našķoties" Zane

Receptes sastāvdaļas

  • 220 g pilngraudu kviešu miltu
  • 100 ml ūdens
  • ½ tējkarotes sāls + šķipsniņa sāls krekeru apbēršanai pirms cepšanas
  • 2 ēdamkarotes eļļas mīklai + 2 ēdamkarotes eļļas mīklas apziešanai pirms cepšanas
  • kumīns

Pilngraudu krekeru pagatavošana

  1. Bļodā sajauc miltus ar sāli, eļļu un ūdeni, mīklu atpūtina bļodā 10–15 minūtes.
  2. Mīklu liek uz cepamā papīra, to izrullē pēc iespējas plānāk, ar otiņu pārziež ar eļļu, pārber ar šķipsniņu sāls un bagātīgi pārber ar kumīnu.
  3. Krekeru mīklu liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo apmēram 20 minūtes, tad nedaudz atdzesē un salauž nevienādos gabalos.

"Našķoties" Zane

"Našķoties" Zane

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas