Sakārojās picu, taču nevēlies ķēpāties ar mīklas mīcīšanu un rullēšanu? Tad pica uz tortiljas pamatnes ir recepte, kas tev jāizmēģina.
Ietaupīsi laiku, taču iegūsi plānu mīklu, kraukšķīgas maliņas un sulīgu, bagātīgu pildījumu. Turklāt šī recepte ir tik vienkārša, ka droši vari aicināt palīgā arī bērnus, viņiem patiks un garšos!
Virsū picai vari likt, ko vien sirds kāro, iecienītākais variants katram būs savs, taču pamatam recepte būs šāda.
Sastāvdaļas:
- 4 tortilju plāksnes
- 8 ēdamkarotes kečupa
- 1 sarkanā paprika
- 2 lieli tomāti
- 200 g siera
- zaļumi (oregano, baziliks) pēc patikas
- 2 ēdamkarotes eļļas
Pagatavošana:
- Tomātus sagriez plānās šķēlītēs, papriku strēmelītēs, bet sieru sarīvē.
- Tortiljām pārzied eļļu, vari izmantot silikona kulinārijas otiņu, uzzied kečupu, virsū liec pārējās sastāvdaļas - tomātus, papriku, pārber ar sieru.
- Tortiljas picas liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep, līdz to malas sāk brūnēt. Izceptas pārkaisa ar zaļumiem. Ja vēlies vairāk “piesiet dūšu” , uz picas liec arī salami škēlītes, sēnes, vistas gaļu vai citas savas iecienītās sastāvdaļas.
Pica. Foto: onebalancedlife.com
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas