Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Ar šokolādes krēmu pildītas pankūkas

Foto: ekrānšāviņš no  Top Tasty/Youtube

Foto: ekrānšāviņš no Top Tasty/Youtube

Šīs pankūkas novērtēs ikviens šokolādes mīlis. Laiks ķerties pie darba!

Nepieciešams:

  • 400 g šokolādes krēma (piemēram, "Nutella")
  • 2 olas;
  • 2 tējkarotes cukura;
  • 200 ml piena;
  • 1,25 krūzītes miltu;
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera;
  • 2 tējkarotes vaniļas cukura.
Pagatavošana:

Ņem pa ēdamkarotei šokolādes krēma, liek uz cepamā papīra, nedaudz izlīdzina masu un ieliek uz 30 minūtēm saldētavā sastingt.

Pa to laiku pagatavo pankūku mīklu – bļodā liek olas, ieber cukuru un saputo līdz krēmīgai konsistencei. Masai pievieno pienu un miltus – visu kārtīgi kopā samaisa. Pieber klāt cepamo pulveri un vaniļu – visu samaisa.

Uzkarsē pannu, kas apsmērēta ar eļļu.

Uz pannas lej pankūku mīklu (lej sev vēlamo pankūku izmērā), pa vidu uzliek sasaldēto šokolādes krēmu. Krēmu nosedz ar pankūku mīklu. Cep pankūku no abām pusēm.

Gatavs!

Izmēģini arī šīs pankūku receptes:

Raimonds Zommers iesaka: banānu pankūkas un citas augu valsts receptes

Recepte: Pildītas pankūkas ar gaļu un sieru

Neticami gardā un vienkāršā Bergenas pankūku recepte

Ar šokolādes krēmu pildītas pankūkas – video recepte
Foto: ekrānšāviņš no  Top Tasty/Youtube

Foto: ekrānšāviņš no Top Tasty/Youtube

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas