Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Dārzeņu biezzupa

Sabīne Geiba (ex Berezina) nav sajūsmā par austeru ēšanu

Rudens ir īstais laiks, lai baudītu sildošu biezzupu – īpaši, ja tā bagāta ar pašmāju dārzeņiem. Kas īpaši – ar šo zupu tika cienātas arī slavenības raidījumā "Vakariņš ar savējiem" – kā zupa garšoja, skaties zemāk video!

Nepieciešams:

  • Burkāni 3 gab.;
  • Kartupeļi 2 gab.;
  • Ziedkāposts 0.33 gab.;
  • Sīpols 1 gab.;
  • Ķiploks 3 daivas;
  • Sviests 20 g;
  • Vistas buljons 1.5 l;
  • Krēmsiers 100 g;
  • Baltmaize 4 šķēlītes;
  • Olīveļļa 15 ml;
  • Rozmarīns 1 tējk.
Pagatavošana:

Nomizo dārzeņus un sadali mazākos gabalos – ne obligāti vienādos, jo zupa tiks samalta.

Katlā liec sviestu un pievieno dārzeņus, sākot ar cietākajiem – vispirms burkānus, tad sīpolu, ziedkāpostu un visbeidzot kartupeļus.

Nedaudz apcep, tad pievieno ķiplokus un pielej iepriekš sagatavotu vistas buljonu.

Zupu gatavo 30 minūtes – pa šo laiku vajadzētu visiem dārzeņiem būt mīkstiem.

Tad sablendē un vēlreiz uzkarsē, pievienojot krēmsieru.

Nogaršo, vai pietiek garšvielu.

Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Lēni gatavotas un grilētas ribiņas

Recepte: Astoņkāju salāti

Recepte: Garneļu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas