Garneles, Image by Sabine Felidae from Pixabay
Uz grila var pagatavot praktiski visu, kas gatavojams pannā. Arī garneles nav izņēmums! Pareizi pagatavotas, tās izdodas sulīgas, sātīgas un ļoti, ļoti garšīgas. Lai pagatavotu garneles pēc šīs receptes, tev būs nepieciešama panna, ko vari izmantot uz grila.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 800g tīģergarneles attīrītas
- 400g sviests
- ½ citrons
- 3 – 4 daiviņas ķiploks
- Buntīte dilles
- Sāls pēc garšas
- 400 ml saldais krējums
Pagatavošana
Sviestā nedaudz apcep garneles un izspiestu vai kapātu ķiploku, pievieno citrona sulu, sakapātas dilles un saldo krējumu un nedaudz pasutina. Pēc garšas pievieno arī sāli. Ja gribas pikantākas garneles, tad te lieliski iederas arī sakapāts čili pipars. Jāseko līdzi, lai garneles nepārcepas un nepaliek gumijotas. Ēdiena gatavošana aizņem aptuveni 15 – 20 minūtes.
Lasi arī:
- Recepte: Sulīga šašlika - minerālūdens marināde, kas iemarinē gaļu 1 stundas laikā!
- Ātrā vistas zupa uz ugunskura – recepte
- Sviestā ceptas garneles: recepte zivju ēdienu cienītājiem
Garneles, Image by Sabine Felidae from Pixabay