Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Īrisa konfektes

Foto: Maxima Veikals/Youtube

Foto: Maxima Veikals/Youtube

Mīksta un staipīga īrisa konfekte, kas kūst mutē – izrādās, ka šī garduma pagatavošana nav nemaz tik sarežģīta. Izmēģini un nenožēlosi.

Nepieciešams:

  • 250 gr iebiezinātais piens;
  • 300 gr cukura;
  • 140 gr sviesta;
  • 200 ml piena;
  • Mandeļu skaidiņas

Pagatavošana:

Katliņā ielej iebiezināto pienu, pieliek klāt sviestu, cukuru, pienu.

Visu liek karsēties – masa nepārtraukti jāmaisa.

Karsē līdz masa sāk burbuļot – samazina temperatūru un karsē vēl aptuveni 15 – 20 minūtes.

Formā izklāj cepamo papīru un tajā ielej karsto masu.

Visu dekorē mandeļu skaidiņām. Liek ledusskapī uz 3h.

Sagriež gabaliņos un gatavs!

Zemāk skaties video instrukciju!

Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Šokolādes konfektes ar noslēpumu

Pagatavo konfektes! 6 lieliskas video receptes – cukurgailīši, Rafaello, īriss

Maxima recepte: mājās gatavotas īrisa konfektes
Foto: Maxima Veikals/Youtube

Foto: Maxima Veikals/Youtube

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas