Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Izcili gardie skudru pūžņi

Ingmārs Līdaka viesus cienā ar paša lasītiem gliemežiem

Kad to vien prasās kā īstu cukura lādiņu, laiks ķerties pie izslavēto skudru pūžņu gatavošanas. Starp citu – šo gardumu viesiem galdā cēla stiliste Una Bernatoviča. Kā viesi to novērtēja – skaties zemāk!

Nepieciešams:

  • 2 pacinas "Selgas" cepumi;
  • 1 bundžiņa vārīts kondensētais piens;
  • 1 paciņa sviests
Pagatavošana:

Katlā maisa vārītu iebiezināto pienu ar sviestu, līdz iegūst vienmērīgu masu.

Sadrupina cepumus, tos pievieno iebiezinātā piena masai.

Visu kārtīgi samaisa.

Masai ļauj nedaudz atdzist un veido formiņas.

Pūznīšus dekorē ar izkausētu šokolādi. Pa virsu uzber magoņu sēkliņas.

Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Īrisa konfektes

Recepte: Overnight auzu putra ar čia sēklām

Recepte: Ķirbja rulete

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas