Kad to vien prasās kā īstu cukura lādiņu, laiks ķerties pie izslavēto skudru pūžņu gatavošanas. Starp citu – šo gardumu viesiem galdā cēla stiliste Una Bernatoviča. Kā viesi to novērtēja – skaties zemāk!
Nepieciešams:
- 2 pacinas "Selgas" cepumi;
- 1 bundžiņa vārīts kondensētais piens;
- 1 paciņa sviests
Katlā maisa vārītu iebiezināto pienu ar sviestu, līdz iegūst vienmērīgu masu.
Sadrupina cepumus, tos pievieno iebiezinātā piena masai.
Visu kārtīgi samaisa.
Masai ļauj nedaudz atdzist un veido formiņas.
Pūznīšus dekorē ar izkausētu šokolādi. Pa virsu uzber magoņu sēkliņas.
Izmēģini arī šīs receptes:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas