Ķirbja rulete. Foto: @_eat_better/Instagram
Šis noteikti ir īstais ķirbju laiks. Un, kā izrādās, no tā var pagatavot brīnumaini gardu ruleti. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @_eat_better.
Nepieciešams:
Mīklai:
- 5 ēd/k kviešu milti;
- 4 ēd/k cukurs;
- 1 tējk. cepamais pulveris;
- 1/2 tējk. soda;
- 1,5tējk. kanēlis;
- šķipsniņa sāls;
- 4 olas;
- 5 ēd/k sablendēts ķirbis
- ~2 ēd/k pūdercukurs;
- 50gr sviests istabas temp;
- 200gr philadelfijas krēmsiers
Mīklai visas sausās sastāvdaļas sajauc kopā bļodā. Ņem citu bļodu un sakul olas, pievieno iepriekš izvārītu un sablendētu ķirbi un kopā sakuļ Kad olas un ķirbis kopā sakults pievieno visas sausās sastāvdaļas un samaisi viendabīgā masā.
Liec iepriekš 180 grādos sakarsētā krāsnī un cep 14 minūtes.
Tikmēr vari sagatavot krēmu:
Sakul ar mikseri krēmsieru, sviestu un iesijātu pūdercukuru.
Kad biskvīts ir izcepies nekavējoties izklāj dvieli, kas apbērts ar pūdercukuru. Sākotnēji papīrs varētu pagrūti nākt nost, bet uzmanīgi to noņem kamēr biskvīts ir vēl silts. Sarullē visu rullītī. Atļauj nedaudz nostāvēties – 5 līdz 10min. Un rullē vaļā, iesmērējot visu pamatni ar krēmsieru. Kad biskvīts ir iesmērēts, rullē visu ciet kā ruleti, ietin pārtikas plēvē un atstāj uz nakti ledusskapī sasūkties!
Izmēģini arī šīs receptes:
Ķirbja rulete. Foto: @_eat_better/Instagram