Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Krāsnī cepta vista

“Tāda čupa!” – Sanda Dejus šokā par vakariņa pamatēdienu

Laiks ķerties pie cepeša pagatavošanas, lai vakariņu galds izskatītos īpaši svinīgs. Ar šo lielisko cepeti tika cienātas arī slavenības raidījumā "Vakariņš ar savējiem" – kā visi šo ēdienu novērtēja, skaties video!

Nepieciešams:

  • Viena izķidāta vista;
  • 5-6 ķiploku daiviņas;
  • putnu gaļas garšvielas;
  • saldās paprikas garšviela;
  • sāls + garšvielas, ko sirds kāro;
  • 1/2 citrona sula;
  • olīveļļa
Pagatavošana:

Samaisa kopā visas garšvielas, ķiploku, sulu un olīveļļu. Ar izveidoto garšvielu marinādi iemarinē vistu un liek uz nakti ledusskapī.

Nākamajā dienā vistu cep 3h 180grādos ( pietiek ar 1,5h, bet lai gaļa atdalītos no kaula pašas spēkiem – 3h).

Pasniedz ar krāsnī ceptiem dārzeņiem vai kādiem svaigajiem salātiem.

Izmēģini arī kādu no šīm cepešu receptēm:

Vienkārši pagatavojams cūkgaļas cepetis

Recepte: Meža cūkas cepetis

Lieliskas marinādes cūkgaļas, vistas vai medījuma cepešiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas