Laiks ķerties pie cepeša pagatavošanas, lai vakariņu galds izskatītos īpaši svinīgs. Ar šo lielisko cepeti tika cienātas arī slavenības raidījumā "Vakariņš ar savējiem" – kā visi šo ēdienu novērtēja, skaties video!
Nepieciešams:
- Viena izķidāta vista;
- 5-6 ķiploku daiviņas;
- putnu gaļas garšvielas;
- saldās paprikas garšviela;
- sāls + garšvielas, ko sirds kāro;
- 1/2 citrona sula;
- olīveļļa
Samaisa kopā visas garšvielas, ķiploku, sulu un olīveļļu. Ar izveidoto garšvielu marinādi iemarinē vistu un liek uz nakti ledusskapī.
Nākamajā dienā vistu cep 3h 180grādos ( pietiek ar 1,5h, bet lai gaļa atdalītos no kaula pašas spēkiem – 3h).
Pasniedz ar krāsnī ceptiem dārzeņiem vai kādiem svaigajiem salātiem.
Izmēģini arī kādu no šīm cepešu receptēm:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas