Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Krāsnī cepta zivs

Krāsnī cepta zivs. Foto: ekrānšāviņš no 1188play

Krāsnī cepta zivs. Foto: ekrānšāviņš no 1188play

Līdz ciemiņu atnākšanai atlikusi vien stunda un pamatēdiens vēl nav gatavs – izmanto šo recepti un pārsteigsi ikvienu!

Nepieciešams:

  • Zivs, kas garšo;
  • Olīveļļa;
  • Dilles, pētersīļi, rozmarīns;
  • Ķiploki;
  • Mīļākie dārzeņi
Pagatavošana:

Zivi apsmērē ar olīveļļu un pilda tās vēderu ar dillēm, pētersīļiem uz rozmarīnu.

Katrā zivī liek arī ķiploka daiviņu.

Uzber sāli.

Pievieno dārzeņus, kas arī ir apsmērēti ar eļļu.

Liek krāsnī cepties aptuveni 30 minūtes.

Pagatavo arī:

Kā pagatavot izcili kraukšķīgus un zeltainus frī kartupeļus?

Recepte: Pildīta vistas fileja

Krāsnī cepta zivs. Foto: ekrānšāviņš no 1188play

Krāsnī cepta zivs. Foto: ekrānšāviņš no 1188play

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas