Foto: recxipes/Instagram
Saldais kartupelis noteikti daudzus no jums nespēj atstāt vienaldzīgus. Kāpēc gan neizmēģināt kādu jaunu recepti, kā šo burvīgo dārzeni iekļaut savā uzturā?
Nepieciešams:
- Saldie kartupeļi;
- Parmezāna siers;
- Sviests;
- Ķiploki;
- Garšvielas pēc izvēles
Uz uguns liek karsēties katliņu, kurā izkausē sviestu un ķiploku.
Plānās šķēlītēs sagriež saldo kartupeli.
Šķēlītes liek bļodā, pārlej ar izkausēto sviestu un ķiplokiem, pārber ar rīvētu parmezānu un garšvielām pēc izvēles. Visu samaisa.
Ņem kēksiņu pannu un tās iedobēs kārto kartupeļu šķēlītes, lai iedobe būtu pilna.
Cep cepeškrāsnī līdz kartupeļi palikuši kraukšķīgi.
Izmēģini arī šīs receptes:
Foto: recxipes/Instagram