Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Laša fileja baltvīna/saldā krējuma mērcē ar makaroniem

Liene Zemīte atrāda savas autovadītājas prasmes

Šis būs izcili gards ēdiens, ar ko palutināt savas garšas kārpiņas. Pats galvenais – to ir gana viegli pagatavot. Kā šo ēdienu novērtēja slavenības raidījumā "Vakariņš ar savējiem", skaties zemāk esošajā video!

Nepieciešams (4 personām):

  • 250 g laša filejas bez ādas;
  • 250 gr saldais krējums;
  • 100 ml sauss baltvīns;
  • 2 gb šalotes sīpoli;
  • 2 daiviņas ķiploks;
  • Dilles ;
  • Pētersīļi;
  • Čili pārslas;
  • Sāls/Pipari;
  • 500g makaroni
Pagatavošana:

Makaronus izvāra.

Fileju sagriež sīkos gabaliņos, pieber sāli, piparus,

Uzkarsē eļļu, maisot, apcep laša filejas gabaliņus, 3 – 5 minūtes, pielej nedaudz baltvīna.

Saldo krējumu mazliet uzsilda, lej pannā, pievieno sāli, piparus, un čili pārslas – kārtīgi samaisa.

Saldā krējuma maisījumu uzvāra uz vidējas uguns, uguni izslēdz, pievieno sakapātus ķiplokus un zaļumus, visu vēlreiz samaisa.

Makaronus var samaisīt ar lasi un mērci, var arī, virsū makaroniem likt lasi un bagātīgi pārliet ar mērci.

Izmēģini arī šīs receptes:

Armanda Simsona īpašo kotlešu recepte

Recepte Riharda Bukarta gatavotajai plakanmaizei ar gaļas bumbiņām

Aleksandra Samoilova itāļu Pasta Carbonara recepte

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas