Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Lēni gatavotas un grilētas ribiņas

Foto: raidījums "Vakariņš ar savējiem"

Foto: raidījums "Vakariņš ar savējiem"

Kādas šīs būs gardas vakariņas! To pagatavošana, jā, prasīs laiku, bet rezultāts noteikti būs tā vērts. Pie gaļas pagatavo vēl kādus salātiņus un ikviens būs laimīgs.

Nepieciešams:

  • Cūkgaļas ribiņas;
  • 50 ml olīveļļas;
  • Svanetijas sāli;
  • granātābolu sīrupu;
  • sojas mērci;
  • koriandra sēklas;
  • žāvētas čilli pākstis;
  • nedaudz ūdens

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc, veidojot marinādi. Ribiņas liek dziļā traukā, pārlej marinādi, pārliek cepamo papīru. Sutina 90 grādos 6 stundas, pirms pasniegšanas apgrilē uz grila.

Izmēģini arī šīs receptes:

Mazsālīts lasis Lienes Kivičas gaumē

Vienkāršā krēmsiera recepte

Foto: raidījums "Vakariņš ar savējiem"

Foto: raidījums "Vakariņš ar savējiem"

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas