Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Vistas fileja saldā krējuma mērcē

Miks Indrašis atklāj sevī dziedātāja talantu

Krēmīga, sulīga un bezgala garda – tāda izdosies vistas fileja, ja pagatavosi pēc šīs receptes. Gardo ēdienu novērtēja arī raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesi.

Nepieciešams:

  • 1 kg vistas filejas;
  • 100 ml augu eļļas;
  • 100 g cietā siera;
  • 240 ml saldā krējuma;
  • 1 tējkarote Dižonas sinepes;
  • 3 ķiploka daiviņas;
  • 300 gr. šampinjoni;
  • Sāls, pipari, timiāns vai citas garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana:

Vistas fileju nomazgā, pārgriež šķērsām uz pusēm, uzber piparus.

Fileju apcep uz pannas, kamēr tā iegūst zeltainu garoziņu.

Atsevišķā traukā ielej saldo krējumu, pievieno izspiestu ķiploku, timiānu un sinepes. Visu samaisa.

Sarīvē sieru uz smalkas rīves.

Cepamajā formā ielej mazliet eļļas, sagrieztus šampinjonus, tad kārto vistas filejas. Virsū uzlej mērci, uzber sarīvēto sieru.

Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 20-25 minūtēm.

Klāt pasniedz cepeškrāsnī ceptus dārzeņus pēc izvēles.

Izmēģini arī:

Recepte: Vistas iesmiņš ar dārzeņiem

Recepte: TOM YUM zupa ar garnelēm Andra Ābelītes gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas