Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Vistas filejas rullīši ar burkāniem

Foto: edamskaisti/Instagram

Foto: edamskaisti/Instagram

Sulīga vistas fileja, kas bagātināta ar gardu mērci – izklausās pēc ideālām vakariņām. Piekritīsi? Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • 2 vistas filejas krūtiņas;
  • 1 sīpols;
  • 2-3 burkāni;
  • 200ml saldā vai augu krējuma;
  • 2-3 ēdamkarotes skābais krējums;
  • Garšvielas (sāls, pipari, kūpināta paprika, zaļumi un citas pēc gaumes);
  • Olīveļļa un kripatiņa sviesta cepšanai.
Pagatavošana:

Sīpolus sakapā, burkānus smalki sarīvē.

Pannā uzkarsē olīveļļu ar sviestiņu, apcep sīpolus, pievieno pēc brīža burkānus, sāli un sasautē.

Fileju sagriež horizontāli un maigi izklapē ar gaļas āmuriņu. Katru gabaliņu apkaisa ar garšvielām.

Kad burkāni ar sīpoliem sacepušies, tos pārliek bļodiņā, un katrā filejas gabaliņā ietin pa karotītei pildījuma.

Pannu vēlreiz ieeļļo, uzkarsē un apcep visus rullīšus zeltainus no abām pusēm. Tad pa virsu pārlej saldo krējumu, skābo krējumu, pievieno, garšvielas, palikušo pildījuma masu un sautē, līdz sabiezē krējuma mērcīte.

Izmēģini arī šīs receptes:

Pasta ar jūras veltēm Ievas Janiševas gaumē

Recepte: Pupiņu sautējums

Foto: edamskaisti/Instagram

Foto: edamskaisti/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas