Foto: ekrānšāviņi no madara.martini/Instagram
Vistas fileja ir viens no universālākajiem gaļas produktiem, ko izmantot kāda garda ēdiena pagatavošanai. Šoreiz ķeramies klāt īpaši kraukšķīgu un sulīgu karbonāžu pagatavošanai. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā madara.martini!
Nepieciešams:
- 2 vistas filejas;
- 1 ola;
- Rīvmaize;
- Sauja cietā siera (sarīvēts);
- 1 tējk. saldās paprikas pulvera;
- 1 tējk. sīpolu granulas;
- Šķipsna sāls
Vistas filejas pārgriež uz pusēm, kārtīgi izklapē.
Liek bļodā gaļu un piesit olu – visu kārtīgi samaisa.
Citā bļodā ber rīvmaizi, cieto sieru un garšvielas – samaisa kopā.
Pannu ar eļļu liek karsēties.
Vistas filejas apviļā rīvmaizes maisījumā un liek cepties uz pannas līdz tās no abām pusēm ir ieguvušas zeltaini brūnu krāsu.
Pasniedz ar visu, ko vien sirds kāro!
Izmēģini arī:
Īstenā pavasara garša – skābeņu zupa
Foto: ekrānšāviņi no madara.martini/Instagram