You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Izcilās cūkgaļas ribiņas gatavošanai uz grila

Grilēšanas sezona ir atsākusies visā savā spožumā. Viens no lielākajiem gardumiem, ko pagatavot uz grila, viennozīmīgi, ir ribiņas. Lai ribiņas izdotos mīkstas, aromātiskas un garšīgas, svarīgākā ir marināde.

Šoreiz iesakām pamēģināt ribiņas grilēšanai sagatavot vakuma plēvē.

Cūkgaļas ribiņas vakuma plēvē novāra 6h un maksimāli lēnas uguns. Izņemtas no plēves, tās bagātīgi tiek iemarinētas ar BBQ mērci un notur 12 stundas.

Uz grila apceptas tās pasniedz ar krāsnī ceptiem vai grilētiem dārzeņiem. Lai labi garšo.

Izmēģini arī:

Uz ugunskura vārīta gulaša zupa

Perfektas marinādes cūkgaļas šašlikam


Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas