You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vasaras viegluma garša – baltās šokolādes – ogu želejas kūka

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Ogas un šokolāde – lieliska kombinācija. Piekritīsi? Izmēģini šo lielisko kūkas recepti un baudi to viena vai pacienā arī savus mīļos! Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • cepumi “austiņas” (lai pietiek izklāt veidni 2x);
  • 400g krēmsiera;
  • 200ml saldais vai putojamais krēms;
  • Tāfelīte baltās šokolādes (man bija 90g);
  • 3 tējkarotes želatīna (+ ūdens uzbiedināšanai).

Virskārta:

  • Sauja svaigu ogu/arbūza gabaliņu;
  • 100ml ūdens;
  • 3 tējkarotes želatīns (+ ūdens uzbriedināšanai);
  • 2 ēdamkarotes cukura.

Pagatavošana:

Želatīnu divos trauciņos aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.

Šokolādi izkausē (mikroviļņu krāsni 1,5min);

Vienu želatīna trauciņu pēc brīža izkausē un ļauj brīdi padzist (4-5min).

Bļodā liek krēmsieru, pievieno 1/2 saldā krējuma un sāk putot, pēc brīža pievieno otru daļu, kad masa kļūst biezāka, ieputo šokolādi un želatīnu.

Veidnē liek cepumus, 1/2 krēma, cepumus/krēmu, augšu apber ogām un novieto ledusskapī.

Katliņā lej ūdeni, cukuru un uzvāra. Ņem nost no uguns, pievieno želatīnu, izmaisa un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai, tad lej uz kūkas un liek atpakaļ ledusskapī.

Gatavs!


Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Torte "Napoleons" no cepumiem

Māmiņdienas recepte: Svaigā siera kūka ar ķiršiem

Mutē kūstošs rabarberu un krēma kārtojums

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no edamskaisti/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas