Foto: ekrānšāviņi no millsandbuns/ Instagram
Šīs karamelizētās apelsīnu šķēlītes ir tik atkarību izraisošas un garšīgas! Tev nav nepieciešamas nekādas sarežģītas sastāvdaļas vai cukura termometrs, tās ir ļoti viegli pagatavot!
Nepieciešams:
- 1 glāze cukura;
- 1 glāze ūdens;
- 2 apelsīni, sagriezti šķēlītēs;
Rūpīgi nomazgā apelsīnus un sagriez tos plānās šķēlītēs.
Katliņā uzvāri cukuru un ūdeni.
Pievieno apelsīnu šķēlītes un vāri 40–60 minūtes.
Izņem šķēlītes no sīrupa un ļauj tām nožūt istabas temperatūrā 24 stundas.
Apviļā tās pūdercukura un uzglabā hermētiskā burkā istabas temperatūrā.
Izmēģini arī:
Foto: ekrānšāviņi no millsandbuns/ Instagram
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas