You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Karamelizētas apelsīnu šķēlītes – viegli pagatavojams našķis

Foto: ekrānšāviņi no millsandbuns/ Instagram

Foto: ekrānšāviņi no millsandbuns/ Instagram

Šīs karamelizētās apelsīnu šķēlītes ir tik atkarību izraisošas un garšīgas! Tev nav nepieciešamas nekādas sarežģītas sastāvdaļas vai cukura termometrs, tās ir ļoti viegli pagatavot!

Nepieciešams:

  • 1 glāze cukura;
  • 1 glāze ūdens;
  • 2 apelsīni, sagriezti šķēlītēs;
Pagatavošana:

Rūpīgi nomazgā apelsīnus un sagriez tos plānās šķēlītēs.

Katliņā uzvāri cukuru un ūdeni.

Pievieno apelsīnu šķēlītes un vāri 40–60 minūtes.

Izņem šķēlītes no sīrupa un ļauj tām nožūt istabas temperatūrā 24 stundas.

Apviļā tās pūdercukura un uzglabā hermētiskā burkā istabas temperatūrā.


Izmēģini arī:

RECEPTE: Smaidīgie svētku cepumiņi

RECEPTES: Šī gada uzkodu trends – ēdams svētku vainags

Foto: ekrānšāviņi no millsandbuns/ Instagram

Foto: ekrānšāviņi no millsandbuns/ Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas