You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vēl nebijusi garšu kombinācija – zemeņu ievārījums ar balzametiķi un melnajiem pipariem

Foto: ekrānšāviņš no Dr. Oetker Latvia/Youtube

Foto: ekrānšāviņš no Dr. Oetker Latvia/Youtube

Zemeņu sezona rit pilnā plaukumā. Lai šo ogu garšu saglabātu arī ziemai, laiks ķerties pie ievārījuma pagatavošanas. Šajā reizē izmēģini jau ierastajai garšai pievienot arī balzametiķi un melnos piparus.

Nepieciešams:

  • 1 kg zemenes;
  • 350 g cukura;
  • 1 paciņa "Gelfix stēvija";
  • Šķipsniņa svaigi maltu melno piparu;
  • 40 g balzametiķis

Pagatavošana:

Zemenes notīra un ber katliņā.

Zemenēm pievieno cukuru, stēviju un melnos piparus, visu apmaisa un uzvāra. Karsē vēl 5 minūtes.

Zemenēm pielej klāt balzametiķi.

Ievārījumu pilda iepriekš rūpīgi izmazgātās burciņās.

Gatavs!

Lasi arī:

Vai zemenes tiešām var saēsties visam gadam?

Ko veselībai nodara upenes - 10 pārsteidzoši fakti!

Kā ātri un viegli izņemt ķiršiem kauliņus?

Dr. Oetker Zemeņu ievārījums ar balzam-etiķi un melnajiem pipariem
Foto: ekrānšāviņš no Dr. Oetker Latvia/Youtube

Foto: ekrānšāviņš no Dr. Oetker Latvia/Youtube

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas