Foto: ekrānšāviņi no vegan.healthy.foodies/Instagram
Kad siltais laiks ir klāt, tā vien gribas kā mieloties ar ko sulīgu. Vasara ir īstais arbūzu laiks – tāpēc pienācis īstais brīdis pagatavot arbūzu picu.
Nepieciešams:
- Arbūzs;
- Svaigas mellenes;
- Svaigas zemenes;
- Jogurts;
- Svaigs medus;
- Vaniļa;
- Svaigas piparmētras
Pagatavošana:
Arbūzu sagriež šķēlēs.
Bļodā sajauc jogurtu, medu un vaniļu – visu samaisa.
Jogurta masu uzsmērē uz arbūza šķēlēm, pa virsu ber mellenes un sagrieztas zemenes.
Dekorē ar piparmētras lapiņām.
Ja vēlies vēsāku desertu, sagriezto arbūzu pirms dekorēšanas ieliec ledusskapī.
Sagriez arbūza šķēli kā picu un baudi gardu muti!
Lasi arī:
Izcila uzkoda bērniem – arbūzu našķi
Foto: ekrānšāviņi no vegan.healthy.foodies/Instagram