You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vēl neredzēts deserts – arbūza pica

Foto: ekrānšāviņi  no vegan.healthy.foodies/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no vegan.healthy.foodies/Instagram

Kad siltais laiks ir klāt, tā vien gribas kā mieloties ar ko sulīgu. Vasara ir īstais arbūzu laiks – tāpēc pienācis īstais brīdis pagatavot arbūzu picu.

Nepieciešams:

  • Arbūzs;
  • Svaigas mellenes;
  • Svaigas zemenes;
  • Jogurts;
  • Svaigs medus;
  • Vaniļa;
  • Svaigas piparmētras

Pagatavošana:

Arbūzu sagriež šķēlēs.

Bļodā sajauc jogurtu, medu un vaniļu – visu samaisa.

Jogurta masu uzsmērē uz arbūza šķēlēm, pa virsu ber mellenes un sagrieztas zemenes.

Dekorē ar piparmētras lapiņām.

Ja vēlies vēsāku desertu, sagriezto arbūzu pirms dekorēšanas ieliec ledusskapī.

Sagriez arbūza šķēli kā picu un baudi gardu muti!


Lasi arī:

Izcila uzkoda bērniem – arbūzu našķi

Recepte: Atsvaidzinoši vasaras arbūza salāti

Ogu saldējuma kokteilis Elīnas Didrihsones gaumē

Foto: ekrānšāviņi  no vegan.healthy.foodies/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no vegan.healthy.foodies/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas