Nav nekāds noslēpums, ka autentiska boršča pagatavošana ir
diezgan laikietilpīga. Tomēr, ja boršču ļoti kārojās, par laimi ir arī ne tik
daudz laiku aizņemošas receptes.
Nepieciešams :
- Burkāni
- Kartupeļi
- Sīpoli
- Kimči kāposti
- Ķiploki
- Svaigi kāposti
- Burciņa ar vārītām bietēm
- Lociņi
- Dilles
- Krējums
- Paprika
- Žāvēta desa
Sastāvdaļu daudzumu variē atkarībā no plānotā zupas daudzuma
Pagatavošana :
Katlā uzvāra ūdeni. Liek vārīties smalki sagrieztus burkānus , pēc brītiņa kubiciņos sagrieztus kartupeļus un kāpostus, apceptus sīpolus un ķiplokus, kā arī gabaliņos sagrieztu desu un smalki sagrieztu papriku. Kad viss kādu brīdi vārījies, pievieno vārītās bietes no burciņas ( Tās, protams, iespējams arī iepriekš novārīt un sarīvēt pašam). Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar skābo krējumu.
Izmēģini arī :
Sagatave biešu zupas pagatavošanai