Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ātrais Borščs

Nav nekāds noslēpums, ka autentiska boršča pagatavošana ir diezgan laikietilpīga. Tomēr, ja boršču ļoti kārojās, par laimi ir arī ne tik daudz laiku aizņemošas receptes.

Nepieciešams :

- Burkāni

- Kartupeļi

- Sīpoli

- Kimči kāposti

- Ķiploki

- Svaigi kāposti

- Burciņa ar vārītām bietēm

- Lociņi

- Dilles

- Krējums

- Paprika

- Žāvēta desa

Sastāvdaļu daudzumu variē atkarībā no plānotā zupas daudzuma

Pagatavošana :

Katlā uzvāra ūdeni. Liek vārīties smalki sagrieztus burkānus , pēc brītiņa kubiciņos sagrieztus kartupeļus un kāpostus, apceptus sīpolus un ķiplokus, kā arī gabaliņos sagrieztu desu un smalki sagrieztu papriku. Kad viss kādu brīdi vārījies, pievieno vārītās bietes no burciņas ( Tās, protams, iespējams arī iepriekš novārīt un sarīvēt pašam). Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar skābo krējumu.

Izmēģini arī :

Sagatave biešu zupas pagatavošanai

Jogurta kūka bez cepšanas

Gardie garneļu groziņi


Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas