Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Deserta recepte: Cepti āboli ar medu un riekstu pildījumu

Cepti āboli, ekrānuzņēmums

Cepti āboli, ekrānuzņēmums

Cepti āboli ir veselīgs deserts, kas noteikti ir pelnījis nokļūt arī Tavā vēderā! Piefiksē recepti un noskaties video, pagatavot vari jau šodien pat!

Nepieciešams:

  • 6 āboli
  • 1 ola
  • 100 g medus
  • 100 g žāvētu augļu
  • 100 g lobītu mandeļu
  • Pavisam nedaudz Cointreau liķieris (var iztikt arī bez tā)

Pagatavošana:

Āboliem izgriež serdes un lai nesaplaisātu miza ar nazīti nedaudz iegriež katram ābolam pa viduslīniju. Bļodā iesit olu, iemaisa medu, gabaliņos sagrieztus žāvētos augļus un sakapātas mandeles. Ābolus kārto cepešpannā, un sapilda ar maisījumu. Visu apslacina ar liķieri un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 20 minūtes. Pasniedz tāpat vai ar dabisko jogurtu, vai plombīra saldējumu.

Lasi arī:

Cepti āboli, ekrānuzņēmums

Cepti āboli, ekrānuzņēmums

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas