Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Perfektās lazanjas recepte

Šis lieliskais itāļu ēdiens reti kuru spēj atstāt vienaldzīgu. Lai pagatavotu tiešām autentisku un bezgala gardu lazanju, nedaudz būs nepieciešams laiks. Bet rezultāts būs tā vērts. Piedāvājam izmēģināt lazanjas recepti no raidījuma ‘’ Vakariņš ar savējiem’’ dalībnieces Amandas krājumiem.

Nepieciešams :

500g maltā gaļa

500g tomātu mērces

Lazanjas plāksnes plāksnes

500ml piens

3 ēdamkarotes miltu

50g sviesta

3 lieli tomāti

Garšvielas – baliziliks, malti pipari, sāls, šķipsniņa muskatrieksta (Bešamel mērcei)

400g rīvēts siers

Sīpoli

Ķiploki

Pagatavošana:

Sacep kopā smalki sagrieztu sīpolu ar ķiploku. Pievieno gaļu, garšvielas. Cepj līdz gatavs. Pievieno tomātu mērci un sutina 3-5min.

Pagatavo Bešamel mērci- uz pannas izkausē sviestu un pievieno miltus, garšvielas. Maisot cep 2min. Pievieno pienu un maisot sabiezina mērci, izmaisot visus kunkuļus. Pievieno šķipsniņu muskatrieksta.

Kārto sacepumu- pirmajā kārtā liek nevārītas makaronu plāksnes, pa virsu gaļas mērci un sagrieztus tomātus. Atkal liek makaronus, gaļas mērci un sieru. Tā turpina kamēr trauks ir pilns. Pa virsu uzlej sacepumam visu piena mērci un dāsni rīvētu sieru. Cep 180 grādos 45min.

Izmēģini arī:

Pasta ar vistas fileju un ķirbi

Klasiskais mājās pagatavojamais pesto

Ātrākais veids, kā pagatavot mērci makaroniem



Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas