Kraukšķīga un aromātiska krāsnī cepta vistiņa. Brīnišķīgs ēdiens gan ikdienas pusdienām, gan svētku reizēm. Šoreiz piedāvājam izmēģināt apelsīnos ceptus vistas šķiņķīšus.
Vistu iemarinē vismaz 12 stundas pirms plānotās gatavošanas.
Marinādei nepieciešams ( uz 1kg vistas) :
2 tējkarotes klasisko sinepju
2 ēdamkarotes olīveļļas
2- 3 apelsīni sagriezti šķēlēs
Sāls, pipari.
Vistu rūpīgi iesmērē ar sagatavoto marinādi. Apelsīnus nedaudz saspaida, lai rastos sula. Apklāj vistu ar apelsīnu šķēlītēm. Cep 170 grādos 40 – 50 minūtes. Pasniedz kopā ar krāsnī ceptiem dārzeņiem.
Izmēģini arī :
Atsvaidzinošie vistas un ananāsa salāti
Pavasara delikatese - sparģeļi.
Pārsteidzoši gardā pildītā bagete