Žuljēns ir ļoti sātīgs, bet tajā pašā laikā maigs ēdiens,
kurš spēs savaldzināt pat īstenus gardēžus. Šoreiz piedāvājam pagatavot
žuljēnu, kuru pēc savām vēlmēm var papildināt ar lasi, sēnēm vai vistas gaļu.
Nepieciešams:
Laša fileja, vistas fileja vai sēnes(pēc ieskatiem)
Dzintara kausētais siers
Saldais krējums
Rīvēts ‘’ Krievijas’’ siers
Dilles ( ja žuljēnu plānots gatavot ar lasi)
Pētersīļi ( ja žuljēnu plānots gatavot ar lasi)
Sīpols ( ja žuljēnu plānots gatavot ar sēnēm)
Karijs ( ja žuljēnu plānots gatavot ar vistu)
Ķiploks( ja žuljēnu plānots gatavot ar vistu)
Pagatavošana:
Sviestā apcep lasi, vistas fileju vai sēnes. Pieliek paciņu kausētā siera ‘’ Dzintars’’, pievieno saldo krējumu. Masu pārlej žuljēna trauciņos. Uzber pa virsu sarīvēto ‘’ Krievijas’’ sieru. Liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes 180 grādos.
Izmēģini arī :
Neticami gardie vistu akniņu kēksiņi