Laša tartars ir izcila “starterīša” izvēle. Šovā “Vakariņš ar savējiem” laša tartara recepte pārsteidza, jo tai ir kāda īpaša sastāvdaļa, kas tartaru padara īpaši garšīgu!
Nepieciešams:
- Lasis
- Kaperi
- Degvīns
- Avokado
- Sīpoli
Pagatavošana:
Smalki sagriež vai sakapā lasi, pievieno sīki sagrieztus kaperus, sīpolus, piparus un sāli, kā arī degvīnu pēc garšas, visu kārtīgi samaisi un ļauj nedaudz ievilkties. Smalki sagriez arī avokado. No tā veido pamata kārtu tartaram, iepildot avokado formiņā. Jā tādas nav, nepārdzīvo – re, kādu ašo triku izmanto Šarlote! Kad avokado kārta formiņā iepildīta, nākamo liek laša masas kārtu. Uzmanīgi noņem formiņu un laša tartars gatavs! Noskaties zemāk, "Vakariņs ar savējiem" epizodi, kurā pagatavo šo pašu gardo laša tartaru.