Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Kā pašam pagatavot gvakamoli?

Gvakamole, recepte. Foto: Pexels.com

Gvakamole, recepte. Foto: Pexels.com

Gvakamole ir ļoti iecienīta gan kā mērce kukurūzas čipsiem un maizes grauzdiņiem, gan arī kā piedeva tortiljām. Gvakamoli patiesībā ir salīdzinoši vienkārši pagatavot arī mājas apstākļos. Lūk, Gvakamoles recepte:

Nepieciešams:

2 gatavi avokādo

1 tomāts

Citrona vai laima sula

Kinza

Sāls

Ķiploks

Sīpols

Čili

Pagatavošana:

Avokādo nomizo, sagriež smalkos gabaliņos un pēc tam saspaida kārtīgi ar dakšiņu, līdz veidojas pastas veida masa. Tomātu sagriež smalkos, smalkos gabaliņos. Ļoti smalki sagriež arī sīpolu, kinzu un čili. Ķiploku izspiež caur spiedi. Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Pievieno nedaudz citrona vai laima sulu un sāli pēc garšas! Lai labi garšo!

Izmēģini arī :

Gardā avokādo uzkoda

Ar gvakamoli un tīģergarnelēm pildītas batātes

Veselīgais ķirbju un burkānu biezenis

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...