Tā nav parasta ķirbju zupa. Tieši tādu to gatavo aktrise Regīna Devīte. Vienkārši un neizsakāmi gardi - tieši tā īsumā varētu raksturot šo ēdienu. Izmēģini un lai labi garšo!
Ķirbju zupai nepieciešamās sastāvdaļas:
- paciņa sviesta
- 5 burkāni
- sīpoli
- ķirbis
- 7 kartupeļi
- kausētais siers (klasiskais)
- apelsīni
Regīnas Devītes ķirbju zupas recepte:
Katliņā izkausē sviestu. Sviestā sacep sarīvētus burkānus un sagrieztus sīpolus. Pēc tam pievieno karstu ūdeni. Zupai pievieno sagrieztu ķirbi un kartupeļus. Kad dārzeņi izvārījušies, tos sablenderē. Masai pievieno kausēto sieru un glāzi svaigi spiestas apelsīnu sulas.
Ķirbju zupa Image by congerdesign from Pixabay
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas