Esi jau sācis baudīt jaunos kartupeļus? Pagatavoti krāsnī tie ir neizsakāmi gardi, turklāt recepte ir viegla un gatavošana aizņem maz laika. Tev vajadzēs vien jaunos kartupeļus, ķiplokus, eļļu, sāli un dilles, pētersīļus vai baziliku. Vari izmantot pat visas trīs garšvielas, lai ēdiens iznāktu vēl aromātiskāks.
Krāsnī cepto jauno kartupeļu recepte:
- Kārtīgi noskalo un ar švammi nomazgā jaunos kartupeļus. Ja kartupeļi ir lieli, vari tos sagriezt uz pusēm vai daiviņās;
- Ķiplokus nomizo, sīki sasmalcini vai saspied ķiplokspiedē, garšvielas sasmalcini;
- Kartupeļus pārlej ar eļļu, pāri pārkaisi sāli, liec klāt ķiplokus un sasmalcinātās garšvielas, kārtīgi visu sajauc;
- Ber cepampannā un liec cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos, apmēram 20-30 minūtes;
- Tie ir gatavi, kad ārpusīte izcepusies kraukšķīgi zeltaina, bet vidus ir mīksts.
- izcili sulīgas kotletes;
- tītara gaļas šašliku;
- vistas šķiņķīšus ar apelsīniem;
- marinētu zivi;
- krēmīgu šampinjonu mērci.
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas