Tītara gaļa tiek uzskatīta par ļoti veselīgu un piemērota arī cilvēkiem, kuri skaita kalorijas.
Tītara gaļa ir izmantojama arī grilēšanai.
Šoreiz piedāvājam ļoti vienkāršu, bet garšīgu marinādi tītara
gaļai.
Nepieciešams:
- 3kg tītara gaļas
- 3 citroni
- Nedaudz pipari
- Minimāli šals
- 100 grami labas olīveļļas
- 1 sīpols
Pagatavošana:
Tītara gaļu sagriež šašlika lieluma gabaliņos. Sīpolus sagriež ripiņās. Izspiež sulu no 3 citroniem un pievieno gaļai un sīpoliem. Tāpat pievieno arī 100 gramus olīveļļas, kā arī sāli un piparus. Marinē pāris stundas, labākajā gadījumā diennakti. Cepot ik pa laikam pārlej ar marinādi vai citrona sulu.
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas