Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Maigā un vienkāršā tītara gaļas šašlika recepte

Tītara šašliks. Foto: Vakariņš ar savējiem

Tītara šašliks. Foto: Vakariņš ar savējiem

Tītara gaļa tiek uzskatīta par ļoti veselīgu un piemērota arī cilvēkiem, kuri skaita kalorijas. Tītara gaļa ir izmantojama arī grilēšanai. Šoreiz piedāvājam ļoti vienkāršu, bet garšīgu marinādi tītara gaļai.

Nepieciešams:

- 3kg tītara gaļas

- 3 citroni

- Nedaudz pipari

- Minimāli šals

- 100 grami labas olīveļļas

- 1 sīpols

Pagatavošana:

Tītara gaļu sagriež šašlika lieluma gabaliņos. Sīpolus sagriež ripiņās. Izspiež sulu no 3 citroniem un pievieno gaļai un sīpoliem. Tāpat pievieno arī 100 gramus olīveļļas, kā arī sāli un piparus. Marinē pāris stundas, labākajā gadījumā diennakti. Cepot ik pa laikam pārlej ar marinādi vai citrona sulu.

Izmēģini arī :

Trīs izcilas marinādes cūkgaļas šašlikam

Cūkgaļas ribiņas gatavošanai uz grila

Kā grillēt garneles?


Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...