Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Mutē kūstošie ķirbju kēksiņi - gardums, kam nevarēsi pretoties!

pixabay.com

pixabay.com

Grēks būtu rudens receptēs neizmantot sezonas aktuālāko ogu - ķirbi. Tāpēc esam sagatavojuši ķirbju kēksiņu recepti, kas priecēs ikviena vēderu! Turklāt, ķirbis dod labumu veselībai!

Receptes sastāvdaļas (12 kēksiņiem) :

  • 2 olas
  • 150g brūnā cukura
  • 120ml augu eļļas
  • 300g ķirbja biezeņa
  • 200g miltu
  • tējkarote kanēļa
  • tējkarote cepamā pulvera
  • tējkarote dzeramās sodas
  • Baltais cukurs kēksiņu mīlas apkaisīšanai
  • Pūdercukurs noformēšanai

Ķirbju kēksiņu recepte:

1. Sajauc traukā eļļu, olas un brūno cukuru.

2. Pievieno ķirbju biezeni, samaisi visu

3. Pievieno miltus, sajauc visu līdz viendabīgai masai

4. Pievieno kanēli, cepamo pulveri un sodu, sajauc visu

5. Kad iegūta viendabīga konsistence, sadali masu 12 vienādās formiņās, tad apkaisi katru formiņu ar balto cukuru.

6. Liec cepeškrāsnī kēksiņus. Cep 20-30 minūtes, 175 grādu temperatūrā.

7. Kad gatavs, izņem no krāsns, atdzesē un apber ar pūdercukuru

8. Lai labi garšo!

Mērvienības norādītas aptuveni, vari pievienot vēl vai likt klāt mazāk - seko savām sajūtām! :)

pixabay.com

pixabay.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Saturs turpināsies pēc reklāmas